08.11.2024
- od 290 zł za osobę

Druga kolacja z cyklu „Kuchnia Mistrzów” – 08.11 Gęsiny smak

Po niezwykle udanym pierwszym spotkaniu, z radością ogłaszamy organizację drugiej kolacji poświęconej gęsinie na Świętego Marcina! To wyjątkowe wydarzenie, które przeniesie Was w świat tradycji i smaków, zagości w naszej restauracji w nadchodzącym miesiącu.
2024-11-08
Po niezwykle udanym pierwszym spotkaniu, z radością ogłaszamy organizację drugiej kolacji poświęconej gęsinie na Świętego Marcina! To wyjątkowe wydarzenie, które przeniesie Was w świat tradycji i smaków, zagości w naszej restauracji w nadchodzącym miesiącu. Gęsina, będąca symbolem polskich świąt, od wieków jest częścią listopadowych obrzędów. W dniu Św. Marcina celebrujemy nie tylko smak, ale i historię tego wyjątkowego mięsa, które zyskało uznanie za swoje bogate walory odżywcze i kulinarne. W naszej kolacji zaprezentujemy gęś w różnorodnych odsłonach, czerpiąc z najlepszych polskich tradycji, ale także wprowadzając nowoczesne elementy, które zachwycą nawet najbardziej wymagające podniebienia. Każda potrawa będzie starannie przygotowana przez nasz zespół kucharzy, którzy z pasją i zaangażowaniem oddają się sztuce kulinarnej. Wspólnie z naszym sommelierem dobierzemy idealne wina, które podkreślą smaki dań i sprawią, że ta kolacja będzie niezapomnianym przeżyciem. Oprócz wyjątkowego menu, w atmosferze elegancji i gościnności, będziemy mieli okazję podzielić się z Wami opowieściami o gęsinie, jej historii oraz tradycjach związanych z jej podawaniem w polskiej kuchni. Dołączcie do nas na Drugiej Kolacji z Gęsiną na Św. Marcina w Kuchni Mistrzów i pozwólcie sobie na niezapomnianą kulinarną podróż, która z pewnością dostarczy Wam wielu wrażeń smakowych! Save the date już dziś, by stać się częścią tej wyjątkowej kolacji!

Po niezwykle udanym pierwszym spotkaniu, z radością ogłaszamy organizację drugiej kolacji poświęconej gęsinie na Świętego Marcina! To wyjątkowe wydarzenie, które przeniesie Was w świat tradycji i smaków, zagości w naszej restauracji w nadchodzącym miesiącu.

Gęsina, będąca symbolem polskich świąt, od wieków jest częścią listopadowych obrzędów. W dniu Św. Marcina celebrujemy nie tylko smak, ale i historię tego wyjątkowego mięsa, które zyskało uznanie za swoje bogate walory odżywcze i kulinarne. W naszej kolacji zaprezentujemy gęś w różnorodnych odsłonach, czerpiąc z najlepszych polskich tradycji, ale także wprowadzając nowoczesne elementy, które zachwycą nawet najbardziej wymagające podniebienia.

Każda potrawa będzie starannie przygotowana przez nasz zespół kucharzy, którzy z pasją i zaangażowaniem oddają się sztuce kulinarnej. Wspólnie z naszym sommelierem dobierzemy idealne wina, które podkreślą smaki dań i sprawią, że ta kolacja będzie niezapomnianym przeżyciem.

Oprócz wyjątkowego menu, w atmosferze elegancji i gościnności, będziemy mieli okazję podzielić się z Wami opowieściami o gęsinie, jej historii oraz tradycjach związanych z jej podawaniem w polskiej kuchni.

Dołączcie do nas na Drugiej Kolacji z Gęsiną na Św. Marcina w Kuchni Mistrzów i pozwólcie sobie na niezapomnianą kulinarną podróż, która z pewnością dostarczy Wam wielu wrażeń smakowych!

Save the date już dziś, by stać się częścią tej wyjątkowej kolacji!

Zapisz się na wydarzenie

Skontaktuj się z nami